Home

Youtube

Shendetesi

11 shkaqet më të zakonshme të humbjes së kujtesës

Truri ynë është gjithmonë aktiv, merr dhe përpunon informacione. Shpeshherë, kur jemi të mbingarkuar, na ndodh të harrojmë edhe gjërat

Niveli i lartë i triglicerideve rrit rrezikun e vdekjes, zbuloni si ta ulni pa ilaçe

Trigliceridet janë një lloj yndyre që lidhen me shëndetin e zemrës. Trupi ynë ka nevojë për një nivel të triglicerideve

A e dini si shfaqen sëmundjet më të këqija? Shkaktarë nuk janë as ushqimi, as stresi, por diçka krejtësisht tjetër!

Çdo sëmundje është e lidhur me emocionin e caktuar të cilin e kultivojmë brenda vetes, nuk është me rëndësi a

Sëmundjet që mund të shfaqen në organizëm kur pini shumë ujë

Duket se shumë njerëz kanë filluar të mbajnë një shishe ujë me vete kudo që shkojnë dhe kjo është një

Filizat e brokolit plot përfitime për shëndetin! Çfarë i ndodh trupit nëse i konsumoni

Përveç erës së çuditshme dhe shijes së veçantë, brokoli fsheh një sërë përfitimesh të rëndësishme shëndetësore dhe duhet konsumuar rregullisht.

Speciale

 

3 nëntori, dita kur Skënderbeu la betejën e Nishit dhe u nis për Krujë

Data 3 nëntor 1443 është një datë historike, pasi që Gjergj Kastrioti-Skënderbeu do ta linte betejën e Nishit dhe do

  

Fjalorthi i vogël Godardian

Shkruar nga Cécile Lecoultre, përshtati në shqip Hana Fehmiu Regjisori francez Jean-Luc Godard përdorte elokuencën si një armë shkatërrimi në

Imazhe historike