Fondi 70 mln euro për vaksinën anti-COVID, Pisonero: Grantet janë në dispozicion të Ballkanit Perëndimor

Zëdhënësja e Komisionit Europian, Ana Pisonero i është përgjigjur interesit të Euronews Albania lidhur me ndarjen dhe përdorimin e fondeve 70 milionë euro që BE jep për Ballkanin Perëndimor për vaksinat anti-COVID.

Read more