Tani e tutje kryeministri shqiptar do t’i kërkojë leje presidentit serb sa i takon lidhjes së Shqipërisë me Evropën

Nga Elvis Hoxha

Tani e tutje kryeministri shqiptar do t’i kërkojë leje presidentit serb sa i takon lidhjes së Shqipërisë me Evropën.

Me Ballkanin e Hapur synohet Shqipëria e kapur. Sa më shumë jemi në Ballkanin e serbizuar, aq më shumë do të jemi në sferën ruse. Kjo rënie po përshpejtohet më pjesëmarrjen sistematike të kryeministrit shqiptar.

Populli shqiptar nuk ka si dhe pse shprehet në lidhje me këtë çështje. Si zakonisht në histori, ai e pëson historinë e tij si fatalitet.

Rruga Press

Lexo më shumë  Pse Samir Mane është oligark i vërtetë

Leave a Reply

Your email address will not be published.