Bojkotoi Kuvendin Kombëtar, Bujar Nishani: Partia Demokratike po vritet çdo ditë nga pak, Lulzim Basha i bëri partisë atë që si bëri dot as Nano e as Rama!

Kuvendi Kombëtar i Partisë Demokratike ka qenë historikisht evenimenti jo vetëm më i rëndësishmi nga pikpamja institucionale por dhe më

Read more