Opozitë që as nuk di, as nuk mëson

Nga Hysamedin Feraj

Opozitë që as nuk di, as nuk mëson:

– Deri sot Serbia dhe Vuçiqi nuk ka vendosur asnjë kusht për njohjen e pavarësisë dhe shtetit të Kosovës.

– Opozita në Kosovë e paraqet si kusht themelimin e Zajednicës.

Atëherë:

Në emër të kujt, derisa Serbia nuk e ka atë kusht?

Në emër të “bashkësisë ndërkombëtare”? Të cilës?

A sjell plotësimi i atij “kushti” njohjen e pavarësisë ashtu si dhurimi i tokave Malit të Zi “solli” heqjen e vizave?

Gjithsesi:

Edhe po të ishte kusht i sigurtë, është aq i padrejtë sa mosnjohja e pavarësisë, sepse atë “pavarësi” që Serbia do të “njihte” nga jashtë do ta hiqte nga brenda.

Opozitë që mirë se nuk njeh politikën, po që as nuk mëson kurrë!

Rruga Press

Lexo më shumë  Serbia shpërblen me banesa pjestarë serbë të Policisë së Kosovës; dyshohet lidhje me strukturat paralele

Leave a Reply

Your email address will not be published.