ArgumentKryesore

Kërceli: Edhe pse jemi në vitin e tretë të qeverisjes së Përparim Ramës, “në Prishtinë S’KA Përparim”

Nga Ilir Kërceli

Edhe pse kaluan dy vite dhe tashmë jemi në vitin e tretë të qeverisjes së Përparim Ramës, në kryeqytet nuk ka asnjë ndryshim esencial.

Qytetarët e Prishtinës ende ballafaqohen me qentë endacak, gjendja me mbeturina është edhe më keq, trafiku edhe më keq se sa ishte.

Lexo më shumë  Borrell rekomandon heqjen e masave të BE-së ndaj Kosovës

Asnjë kopsht i ri, asnjë rrugë e re, asnjë nga premtimet megalomane të cilat na prezantonte në fushatë as nuk kanë filluar, se lëre më të përfundojnë.

Mbi 60 prona të këmbyera të Komunës së Prishtinës gjatë qeverisjes së tij, të ngjashme me këtë që këtë javë doli në media.

Dikush është mirë t’i hetojë të gjitha këto këmbime dhe interesin qoftë indirekt qoftë direkt të kësaj qeverisje.

Lexo më shumë  Kush është Kaja Kallas, gruaja që mund të zëvendësojë Borrellin?

Kujt po i shërben ky kryetar?!

Rruga Press

YouTube player