Lajme

Azemi: Rasti i kulmit në Prishtinë, asnjë nuk ka mbajtur përgjegjësi

Para disa ditësh ka rënë kulmi i objektit të Komunës së Prishtinës në lagjen “Arbëria”. Për këtë kulm ishin ndarë 386.096 nga Komuna e Prishtinës. Si pasojë e shktërrimit të saj mbeti e lënduar një vajzë e cila nuk ka qenë në gjendjen më të mirë fizike dhe shëndetësore.

Aktivisti i Lëvizjes VETËVENDOSJE! dhe sekretati organizativ i Qendrës së Prishtinës Egzon Azemi, ka reaguar duke kërkuar që Komuna dhe prokuroria të mbajnë përgjegjësi për ngjarjen e ndodhur.

Lexo më shumë  Osmani ia thotë në sy Vuçiçit në Këshillin e Sigurimit: Serbët e Kosovës janë në trysni nga Serbia

Reagimi i plotë:

KOMUNA ndan tender 386.096 për kulm. (Gusht 2023)

JANAR 2024, rrëzohet kulmi një vajzë e lënduar rënd.

Asnjë dorëheqje, asnjë përgjegjësi, heshtje.

Prokuroria DUHET TË VEPROJ!

Rruga Press

YouTube player