KryesoreLajme

Hapet Shqipëri-Kosovë, s’ka kontrolle kufitare pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes

Marrëveshjet mes qeverisë së Shqipërisë dhe asaj të Kosovës kanë dhënë rezultatet e para, të paktën për lëvizjen në të dy anët e kufirit.

Në pikën doganore në Morinë fluksi i hyrjes dhe daljes së mjeteve ka qenë i lartë, por pa krijuar radhë.

Qytetaret e Kosoves kërkojnë nga qeveritarët që një vendim i tillë të jetë i vlefshëm gjatë gjithë vitit, jo vetëm për fundjavat dhe datat e festave.

Marreveshja mes dy shteteve e ka mundesuar qe deri me 30 shtator si dhe çdo fundjave dhe festa zyrtare, qytetarët te mos regjistrohen nga policia e Kosoves dhe Shqipërisë.

Lexo më shumë  Ministri Maqedonci: Heroizmi i Afrimit, dëshmi e përjetshme e atdhedashurisë

Rruga Press

YouTube player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *