(Foto) Pasojat e shkatërrimit pranë Kievit

Advertisement
Advertisement

Këto foto tregojnë pasojat e ofensivës ruse ndaj Kievit.

Forcat e Vladimir Putin u nisën nga Bjellorusia dhe u drejtuan drejt kryeqytetit ukrainas, por më vonë u tërhoqën pasi hasën në rezistencë të ashpër.

Advertisement
Advertisement

Borodyanka, e cila është rreth 20 milje nga Kievi, ishte një zonë që vuajti pasojat e luftës.

Rruga Press

Advertisement
Lexo më shumë  Inteligjenca britanike: Mungesa e armatimit po e çon Rusinë që të "zhvarros" tanket 50 vjeçare

Leave a Reply

Your email address will not be published.