Edi Rama është thjesht një budalla. Budallai është më i rrezikshëm se i ligu

Edi Rama është thjesht një budalla.
Sipas Bonhoeffer, disident gjerman, budallai është më i rrezikshëm se i ligu.
Kundër ligësisë, vazhdon ai, ka ilaç, janë revoltat, protestat; i ligu pra mund të ndalet me dhunë.
Keni vënë re që mbas gjithë këtyre qëndrimeve dhe politikave pro serbe, pro sllavo-maqedonase, anti bullgare e deri antishqiptare, nuk ka asnjë protestë, të paktën nga organizatat radikale nacionaliste shqiptare, kundër kryeministrit Edi Rama!!!
Problem na mbetet ama thënia që kemi: Budallait lëri rrugë. E ne po i lëmë rrugë atij e po marrim rrugën tonë në sy për në Gjermani.

Rruga Press

Lexo më shumë  Bordi i Transparencës përcakton çmimin e ri të sheqerit duke filluar nga 27 qershori

Leave a Reply

Your email address will not be published.