Sport

Skena të turpshme nga tifozët serbë në Euro 2024

Skena të turpshme janë parë në ndeshjen mes Sllovenisë dhe Serbisë. 

Tifozët serbë në pjesën e dytë nuk kanë ndalur hedhjet në fushën e lojës.

10 minuta para fundit folësi zyrtar ua ka tërhequr vërejtjen shikuesve për hedhjen e gjësendeve.

Kishte hedhje të shumta kur Zhan Karniqnik shënoi golin e epërsisë për Slloveninë.

YouTube player