Bota

SHBA lëshon alarm udhëtimi në mbarë botën për qytetarët jashtë vendit

Departamenti Amerikan i Shtetit sapo ka lëshuar një “lajmërim sigurie të kujdesit mbarëbotëror” për të gjithë qytetarët e tij jashtë shtetit, duke përmendur potencialin për sulme.

“Për shkak të rritjes së tensioneve në vende të ndryshme anembanë botës, potencialit për sulme terroriste, demonstrata apo veprime të dhunshme kundër qytetarëve dhe interesave të SHBA-së, Departamenti i Shtetit këshillon qytetarët amerikanë jashtë shtetit të tregojnë kujdes të shtuar”, thuhet në deklaratë.

Lexo më shumë  Aeroplani luftarak rus futet në hapësirën ajrore të Suedisë

Kjo do të thotë që qytetarët amerikanë duhet të qëndrojnë vigjilentë në pikat turistike dhe të regjistrohen për të marrë informacione dhe sinjalizime.

Rruga Press

YouTube player