Policia po i asiston kryetarët e rinj të futen në objektet e komunave veriore

Policia e Kosovës ka dalë me komunikatë pas lëshimit të sirenave të alarmit në komunat veriore.

Policia ka thënë se sipas autorizimeve ligjore dhe kushtetuese po ndërmerr veprimet e saja policore në ofrimin e sigurisë, ruajtjen e rendit dhe sigurisë publike, “si dhe ndërmarrjen e masave policore me qëllim të parandalimit të të gjitha veprimtarive kriminale që paraqiten në vend”.

Ndërsa, thotë se po i asiston kryetarët e komunave të Zveçanit, Leposaviqit dhe Zubin Potokut të ushtrojnë detyrën në objektet komunale.

“Sipas detyrës zyrtare, sot Policia e Kosovës është duke asistuar kryetarët e komunave veriore Zveçan, Leposaviq dhe Zubin Potok, për të ushtruar të drejtën e tyre në punë, në objektet zyrtare të komunave përkatëse”, thuhet në njoftim.

Lexo më shumë  Personat e zhdukur me forcë, Kosova ia dërgon kërkesën e parë Serbisë për hapjen e arkivave

Rruga Press

YouTube player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *