Lajme

Nisin punimet në stadiumin “Adem Jashari” në Mitrovicë

Kanë nisur punimet në stadiumin olimpik “Adem Jashari” në Mitrovicë.

Shpronësimet kanë përfunduar, kushtet e ndërtimit dhe leja ndërtimore janë siguruar, borxhet e akumuluara ndër vite (komunalitë) janë paguar, kontrata me operatorin është zgjatur, zotimi për buxhet është siguruar.

Stadiumi do të jetë i kategorisë 4 sipas standardeve të UEFA-s dhe do të përmbushë të gjitha kushtet për ndeshje vendore dhe ndërkombëtare.

Lexo më shumë  Zëvendësministri i Ekonomisë: Opozita po i sfidon reformat e rëndësishme në Kosovë

Rruga Press

YouTube player