Lajme

Nënoficerja e FSK-së, Shpresa Gashi diplomon në Akademinë e Nënoficerëve në ShBA

Rreshterja Shpresa Gashi ka diplomuar me sukses në Akademinë Ushtarake të Rreshter majorëve, të ushtrisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

Në njoftimin e FSK-së thuhet se rreshterja Gashi diplomoi në mesin e 495 nënoficerëve të lartë që ishin pjese e kësaj akademie, nga te cilët 65 ishin nënoficer të lartë ndërkombëtar nga 55 vende të botës.

Lexo më shumë  Pesë arsyet pse Kamala Harris mund të jetë “makthi më i keq” i Donald Trump

Akademia e nënoficerëve është edukim njëvjeçar i nivelit më të lartë të edukimit të nënoficerëve në ushtrinë e ShBA-ve.

Misioni i kësaj akademie është të përgatit nënoficerët e lartë që të operojnë në nivel operacional dhe strategjik duke i aftësuar të kryejnë detyra në pozita udhëheqëse për zbatim të operacioneve tokësore, në një ambient të përbashkët, ndërkombëtarë dhe me agjenci tjera.

Lexo më shumë  Jep dorëheqje drejtoresha e Shërbimit Sekret amerikan

YouTube player