KryesoreLajme

LVV-ja me tre kandidatë për deputetë në zgjedhjet në Maqedoninë e Veriut

Lëvizja Vetëvendosje do t’i ketë tre kandidatë për deputetë në Maqedoninë e Veriut. 

Përfaqësuesi i kësaj partie në Maqedoninë e Veriut, Bekim Qoku, i cili do të jetë edhe një prej kandidatëve, ka thënë se do të jenë me koalicionin VLEN. 

“Në Njësinë Zgjedhore 1, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Nafie Selmani. Në Njësinë Zgjedhore 2, kandidate me numrin 6 në listë do të jetë znj. Medine Ukshini. Ndërsa në Njësinë Zgjedhore 6, kandidat me numrin 2 në listë do të jem unë, Bekim Qoku”, është shprehur Qoku.

Lexo më shumë  Në Bullgari takon homologun, Kurti: Diskutuam për rritjen e bashkëpunimit dhe forcimin e marrëdhënieve bilaterale

Zgjedhjet në Maqedoni do të mbahen më 8 maj.

YouTube player