Lajme

Kuvendi miraton rritjen e pagave të deputetëve dhe ministrat me 95 vota pro

Kuvendi i kërkoi Presidencës të japë pëlqimin për dekretimin e menjëhershëm për këto dyprojektligje, dhe është marrë pëlqimi dhe është miratuar. Edhe për ndryshimin për pagat e administratës dhe pagën minimale, ka marrë pëlqim.

Miratohet pr.ligji për statusin e gjyqtarëve e prokurëve me 93 vota pro dhe kundër 2.

Pr.ligji për pagat e administratës, miratohet me 97 vota pro dhe 3 kundër

Projektligji për pagën e ministrave dhe deputëve: 95 pro dhe 3 kundër.

Lexo më shumë  Ardita Sinani akuzon kryetarin e Preshevës: Miku i Vulinit, Shqiprimi, ditën mbanë zi për terroristët e vrarë e natën gënjen shqiptarët

Rruga Press

YouTube player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *