Lajme

Hajdari – opozitës: Ju shpifni, por nuk argumentoni

Ministrja e Industrisë, Rozeta Hajdari, është përgjigjur pas kritikave të opozitës për ministrinë dhe kërkesën që ajo të dorëhiqet.

Hajdari ka thënë se vazhdimisht po përmenden skandale, por se nuk po jepen argumente.

“Thoni që ka skandale të vazhdueshme, a janë dokumentuar në ndonjë raport të Auditorit këto skandale sepse kemi pasur një auditim. Për projektin e Bankës Botërore, ka qenë projekt huamarrje nga Qeveria për bizneset. Ju shpifni që ne kemi dhënë para për Dubai dhe kjo është shpifje sepse nuk ka ndodhur asnjëherë. Ju shpifni por nuk argumentoni. Duhet të thoni konkretisht çka kemi bë skandal në Dubai”.

Lexo më shumë  Presidentja Osmani përball Vuçiqit, nis seanca për Kosovën në OKB

Hajdari ka sqaruar tutje për rastet e përmendura paraprakisht në Kuvend nga opozitarë.

“Emërimi dhe shkarkimi i shtatë sekretarëve permanentë, ju i pasket gjetë shtatë, unë e di që janë më pak. Unë nuk kam asgjë personale me asnjë zyrtar. Angazhimi i ekspertëve, 1000 euro ditën. Po i nderuar 1000 euro ditën, por a keni pasur ndonjëherë politikë industriale për Kosovën, asnjëherë”.

Lexo më shumë  Për herë të parë, Kosova merr vlerësim kreditor

Rruga Press

YouTube player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *