“Flaka e Janarit”, Akademi tematike për vëllezërit Gërvalla e Kadri Zekën

Advertisement
Advertisement

Në manifestimin e “Flakës së Janarit” në Gjilan, do të mbahet Akademia tematike për vëllezërit Jusuf e Bardhosh Gërvalla dhe Kadri Zeka, në 40-vjetorin e rënies së tyre.

Advertisement

Në këtë manifestim, që është i përvitshëm, pritet të marrë pjesë edhe kryeministri Albin Kurti, derisa Akademia do të fillojë nga ora 19:30.

Advertisement

Më 17 janar janë mbushur 40 vjet nga atentati ndaj vëllezërve Gërvalla e Kadri Zekës.

Rruga Press

Advertisement
Lexo më shumë  Kryeministri i Shqipërisë që përfundoi duke pastruar pusetat dhe ujërat e zeza