Dy avionët me afganë erdhën nga Doha dhe Kabuli! Grupi i parë akomodohet në Tiranë, numri total i të ardhurve shkon në 275

Advertisement
Advertisement

54 qytetarë afganë mbërritën gjatë natës së kaluar në Shqipëri, në dy fluturime:

95 nga Kabuli në ora 22.45 dhe 59 persona nga Doha në ora 1 pas mesnate, në pritjen e të cilëve mori pjesë edhe kryeministri Rama.

Advertisement
Advertisement

Të ardhurit gjatë natës së djeshme janë akomoduar në Tiranë. Në total numri i qytetarëve afganë të mbërritur në Shqipëri në 48 orët e fundit është 275.

Rruga Press

Advertisement
Lexo më shumë  FMN-ja kundër tërheqjes së trustit dhe anulimit të tarifave të energjisë

Leave a Reply

Your email address will not be published.