Portali i Baton Haxhiut e quajti protestën në veri të Mitrovicës “Protestë masive në Serbi”. Më pas titulli ndryshohet

Sekretari për marrëdhënie me media dhe Komunikim i Lëvizjes Vetëvendosje, Arlind Manxhuka ka shkruajtur në faqen e tij në facebook duke paraqitur titullin e një lajmi të botuar nga portali i Baton Haxhiut, Albanian Post.

Z. Manxhuka shprehet se ky portal, protestën e grave serbe në veri të Mitrovicës e quan “Protestë masive në Serbi”.

“Ja niveli, qëndrimi dhe trajtimi që ky portal i bën veriut të Kosovës. E paska quajtur protestë masive në Serbi, protestën e sotme në veri të Mitrovicës. Kjo është shumë e rëndë dhe nuk do të mund të ndodhte nga një medium i Republikës së Kosovës, madje as i huaj jo, përveçse po të ishte nga Serbia. Por, një medium si ky i Baton Haxhiut mund të na ofrojë këso lajmesh.”, ka shkruar Manxhuka.

Lexo më shumë  Arrestohet një serb i dyshuar për pjesëmarrje në Masakrën e Dubravës

“E tmerrshme!

Titulli tash ka ndryshuar, por linku (url) ka mbetur”, përfundon ai.

https://albanianpost.com/proteste-masive-ne-serbi-mbi-3…/

Rruga Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglishFrenchGermanItalianPortuguese