Zyrtare/Duke nisur nga ky sezon, në futboll do të lejohen 5 zëvendësime në total

IFAB i është përgjigjur pozitivisht kërkesës së FIFA në lidhje me rregullin e zëvendësimeve. Në mbledhje e sotme u mor një vendim i rëndësishëm.

Rregulli i përkohshëm i pesë zëvendësimeve është bërë i përhershëm dhe do të aplikohet nga të gjithë nga sezoni 2022/23.

Pesë zëvendësimet do të bëhen vetëm me tre ndërprerje të ndeshjes, që të mos zvogëlohet edhe më shumë koha efektive e një ndeshjeje.

Rruga Press

Lexo më shumë  Lista - Zbulohen 55 talentet kuqezi që luajnë në Itali

Leave a Reply

Your email address will not be published.