Sport

Trajneri i xhudos, Driton Kuka entuziast: Ëndrra po bëhet realitet

Trajneri i xhudos, Driton Kuka ka reaguar pasi u publikua projekti i Qendrës Nacionale të Xhudos në Pejë.

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Kosovë, Hajrullah Çeku ka dhënë lajmin për projektin e kësaj qendre.

Qendra do të shërbej për organizimin e lojërave ndërkombëtare, duke përfshirë edhe Lojërave Mesdhetare “Prishtina 2030”.

Kuka i është gëzuar lajmit që e dha sot ministri i Sportit dhe e ka cilësuar si një ëndërr të bërë realitet.

“Ëndrra po behet realitet! Vendi ku farkohen medaljet e Arta Evropiane, Botërore e Olimpike po bëhet me kushtet më optimale për stërvitje Elitare”, ka shkruar ai.

Rruga Press

YouTube player