Përfundon mbledhja e fermerëve me Ramën: Kryeministri i painformuar

Pas takimit me kryeministrin, Edi Rama një prononcim për mediat kreu i Sindikatës të fermerëve të Lushnjes u shpreh se kanë rënë dakort që të ulen në diskutime me qeverinë. 

Ai tha gjithashtu vuri në dukje se qeveria nuk i njeh problemet reale të fermerëve.

“Ne mendojmë se qeveria nuk e njeh problemet reale të fermerëve. 30% e fermerëve nuk kanë porositur për të mbjellë, sepse kanë 3 sezone që dështojnë. Ramë dakord që cilësia e imputeve bujqësore është e pa garantuar. Në rast se ekspertët e qeverisë ulen me ne dhe marrin në konsideratë problemet tona, mund të zgjedhim diçka.

Lexo më shumë  Rreth 700 makina të blinduara në Shqipëri, kryeson Tirana dhe Durrësi

Rruga Press

Leave a Reply

Your email address will not be published.