ArgumentKryesore

Meloni do ta mallkojë atë ditë kur njohu Ramën

Shkruan Elvis Hoxha

Meloni do ta mallkojë atë ditë kur njohu Ramën.

Me 1/3 e popullit shqiptar pensionist,
1/3 fëmijë dhe 1/3 skllevër, Rama e ka gjithnjë të mundur mbajtjen e pushtetit kriminal.

Me një popull me shpirt refugjati, Rama mund të qëndrojë ende në pushtet. Ai do të vazhdojë zbrazjen e Shqipërisë prej shqiptarëve.

Meloni nuk e zbraz dot tërë Italinë, as nuk mund ta censurojë gjithë gazetarinë italiane.

Ndaj edhe do të shohë se posti i saj merr fund shpejt. Votuesi italian nuk është shumë më mirë se ai shqiptar. Por është votues të cilit nuk ia blen votën aq lehtë. Italianët janë shumë.

Pas pak kohe Meloni do të shohë nga shtëpia kryeministrin Rama dhe do të mallkojë atë ditë kur njohu Ramën dhe e shkurtoi lavdinë e saj.

Lexo më shumë  Dalin bisedat e ish-deputetit të Partisë Socialiste për vrasjen e Durim Bamit
YouTube player