Kosova Republikë! Kalimi nga faza e zhbërjes në atë të bërjes ka qenë urgjencë absolute për Kosovën!

Nga Nezir Kraki

Kosova Republikë!

Dmth, ne më pak se dy vite, Kosova kaloi nga statusi i shtetit qesharak që shkonte në bisedime me ia plotësu kerkesat Serbisë, në statusin e shtetit normal që respektohet edhe nga aleatët edhe nga Serbia.

Unë për këtë ndryshim kam shkru e kam bertitë publikisht. Sepse kalimi nga faza e zhbërjes në atë të bërjes ka qenë urgjencë absolute për Kosovën. Kalimi nga grenelli në emisar serioz si Escobar ishte poashtu kushti sine qua non që gjërat të marrin kahje tjetër.

Lexo më shumë  Pse zyrtarët tanë publikë me aq lehtësi nuk e kryejnë detyrë dhe pa frikë abuzojnë me përgjegjësinë e dhënë nga populli?

Albini ka gabime por në çështjen e dialogut dhe të raportit me Serbine (dhe BE-në) meriton një bravo gjigante dhe një mbeshtetje masive edhe nga opozita.

Nejse…hajt se folim live kete javë ne terrasa me makiato

Rruga Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglishFrenchGermanItalianPortuguese