Uncategorized

Janusz Bugajski: Rezistenca Pan-Ballkanike për të penguar hegjemoninë e Serbisë

Video-analizë e realizuar nga Rruga Press, bazuar në tekstin me të njëjtin titull të gazetarit dhe ekspertit të mirënjohur Janusz Bugajski. Ju ftojmë të ndiqni video e mëposhtme:

YouTube player
YouTube player