Bota

Fshihni fotografitë që i keni në telefona – opsioni i ri për Google Photos

Gjatë qershorit të këtij viti, Google prezantoi funksionin “Locked Folder” në kuadër të aplikacionit Google Photos për pajisjet Pixel.

Kjo karakteristikë tani vjen edhe në pajisjet që nuk janë të linjës Pixel.

“Locked Folder” është “folderi” i sigurt dhe i mbyllur në kuadër të pajisjes, ku përdoruesit mund të ruajnë fotografitë dhe videot e tyre private, e përmbajtja e tyre nuk do të bartet tek Google Photos.

Lexo më shumë  Gjermania forcon mbrojtjen kundër dronëve dhe sulmeve kibernetike

Përdoruesit e tjerë në këtë “folder” mund të shohin vetëm përmbajtjen që pronarët kanë ruajtur, e nuk u lejohet shpërndarja e tyre.

Rruga Press

YouTube player

Lexo më shumë  Musk uron AfD-në pas fitores, kryeministri polak: Vetëm idiotët dhe tradhtarët gëzohen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *