Bordi vendos çmimet e reja të karburanteve, rritet nafta

Bordi i Transparencës ka publikuar çmimet e reja të karburanteve.

Nafta dhe benzina kanë pësuar rritje.

Nafta do të shitet në të gjitha pikat e karburanteve me 229 lekë/litri, duke u rritur me 10 lekë.

Sipas vendimit më të fundit benzina shitet me 203 lekë/litri, ndërsa gazi me pakicë 78 lekë.

Bordi i Transparencës bën me dije se ndryshimet e sotme vijnë si rezultat i lëvizjes në bursë. Këto çmime do të jenë në fuqi deri në mbledhjen e radhës të bordi.

Rruga Press

Lexo më shumë  Çfarë e lidhë mashtruesin Amant Josifi me vëllain e kryeministrit, Olsi Ramën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglishFrenchGermanItalianPortuguese