7 filmat perfektë sipas Quentin Tarantinos

Quentin Tarantino ka treguar 7 filmat që, sipas tij, janë të “pakritikueshëm”.

I ftuar në “Jimmy Kimmel Live”, regjisori i famshëm tha se në historinë e kinematografisë “ka shumë pak filma perfektë” dhe zbuloi se cilët janë këta filma.

Në fotogalerinë e mëposhtme zbuloni filmat të cilët Tarantino i konsideron perfektë.

Texas Chainsaw Massacre
Jaws
The Exorcist
Annie Hall
Young Frankenstein
Back to the Future
The Wild Bunch

Rruga Press

YouTube player

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

AlbanianEnglishFrenchGermanItalianPortuguese