prizren

Argument

A guxojnë sot liderët shqiptarë të bërtasin kur Escobari lexon Zajednicën, siç i bërtitën dikur Ali Pashë Maxharrit kur tha të pranonin Traktatin e Berlinit, dorëzimin e territorit Malit të Zi dhe Serbisë

Nga Daut Dauti Një krahasim i ‘vogël’ Mehmet Ali Pashë Maxharri shkoi në Prizren me 25 gusht 1878. Të nesërmen,

Read More