Si u bë e mundër botimi i “Lahuta e Malcis” dhe fjala e panjohur e prof. Aleksandër Xhuvanit në ceremoninë e varrimit të Fishtës më 31 dhjetor 1940

Dashnor Kaloçi Memorie.al publikon historinë e panjohur të peripecive dhe botimit ilegal të “Lahuta e Malcisë” me paratë që austro-hungarezët

Read more