Home

Youtube

Shendetesi

Si transmetohet lija e majmunëve dhe ç’të bëni për t’u mbrojtur

Numri i rasteve të konfirmuara të lisë së majmunit po rritet, veçanërisht në Evropë dhe Amerikën e Veriut, duke bërë

Rreziqet shëndetësore nga të nxehtit ekstrem

Evropa po përballet me valën e të nxehtit rekord, teksa disa qeveri kanë aktivizuar gjendje të emergjencës shëndetësore. Më poshtë

Gana konfirmon rastet e para të virusit vdekjeprurës “Marbug”

Gana ka konfirmuar dy rastet e para të virusit vdekjeprurës Marburg, një sëmundje shumë infektive në të njëjtën familje me

Çfarë është varianti BA.5 i koronavirusit?

Reuters BA.5 – pjesë e familjes Omicron – është varianti më i fundit i koronavirusit, që është duke shkaktuar valë infeksionesh në

Kosova sensibilizon popullatën: Si të mbroheni nga ‘lia e majmunit’

Qeveria e Kosovës ka vazhduar me sensibilizimin e qytetarëve të saj për t’u mbrojtur nga infektimi prej “lisë së majmunit”

Speciale

 

Viti 1912: Serbët masakruan mbi 7,000 shqiptarë në një ditë

Leo Freundlich përshkruan kronikat e gazetave evropiane për krimet e forcave serbe ndaj shqiptarëve ne Kosove në vitet 1912-1913. Disa

 

Ekspozitë në Srebrenicë për gratë që e ruajtën të vërtetën

Dy ditë para 27-vjetorit të masakrës së Srebrenicës, është hapur ekspozita me fotografitë e grave që kanë humbur më të

Imazhe historike